2009. február 13., péntek

Gázpedál képek

Legutobb lemaradtak a gázpedál képek


Szóval szétkaptam a múltkor a gázpedált. A kis aranyszínű tengelyt kellett kipréselni a pedálból, hogy be lehessen állítani, milyen szögben kell a pedálhoz képest állnia a bowdenhuzigának. a fater hozott egy háromkarú izét, és ezzel már sikerült teljesen szétszedni. Az összerakásban annyi trükk volt még, hogy a pedálnak a belső oldalra kell szerelni, hogy ne ütközzön a belső falba, ha lenyomom. Másodszorra össze is jött.
Végül elég jól sikerült, mert a pedálok is egyenletes távolságra vannak egymástól és szépen párhuzamos síkokban mozognak. Mondjuk amikor először megláttam a pedált, meg a "kacskán" fúrt likakat, amikkel fel lehetszerelni, akkor nem gondoltam volna, hogy így lesz jó.
Mivel a gázbowden nincs berakva, így az utolsó képen a padlógáz állásban látható a pedál(thx Newton). Ha itt a moci, tutira még hangolgatni kell kicsit, de jó lesz!!!



ja és persze a bowden csatlakoztatásához majd szépen le kell cserélni a Factory five által prezentált L alaku izét egy ilyenre(szerencse, hogy kettőt is adtak, így nem fog unatkozni egyedül):
http://www.breezeautomotive.com/details.php?prod_id=733

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése