2012. május 6., vasárnap

Csalodott vagyok!

Ismét kimentem a Cobraval, de most kicsit többet voltam kinn. mentem kb 20 mérföldet. Sajna úgy tűnik a jószág nem lett első nekifutásra tökéletes. Igazából igen sok ponton vannak panaszaim.
  • Elég gyenge a fék. Illetve ezt úgy kéne fogalmazni, hogy nem elég a fék vagy gyenge a lábacskám. Mondjuk a 20.  mérföldre ez jelentősen javult. A vadi új betétek a vadi új nyergekben nem sokat fogtak, de a kopás hatására mindez megváltozott. Megnyugtatóbb lenne, ha a mai autóknál megszokott reakciót tapasztalnám a fék benyomására, szóval erre még vissza fogok térni. Remélem lehet valamit kezdeni a mostani fékekkel, és nem kell másikat venni.
  • A kézifék rögzítése nem megfelelő. A lelkes huzigálást nem bírta, elmászott a helyéről, és bár megfogja az autót, de most már a visszajelző gomba sem működik rendesen.
  • Az 5 literes mérések tanulsága alapján az autó 30 litert iszik...   ami nem valami szerencsés a zsebem ürülési sebességét tekintve.
  • Ja és a legkellemetlenebb, hogy nagyobb sebességnél az autó instabil. Jobbra balra mászkál az orra... Amíg gyorsítok, addig az élvezettől sz***k be, amikor visszaveszem a gázt, akkor meg a félelemtől, hogy beteper valamelyik oldalon az árokba.
Kedden újra futóműbeállításra viszem. Remélem tudnak valamit csinálni az utolsó problémával... A fogyasztásra azt mondta valaki, hogy 15 kéne legyen, ha nyugodtan megyek, és 30 ha kinyomom a szemét...  Hát most nem nyomtam ki semmijét..  így boldogtalan vagyok.


I did not expected the car to be perfect at the first tests...  but it is a bit far from being perfect. Strong?  Yes! Frightening?  Yes! Safe? Like Hary potter's broom at he time It was being cursed by professor cantrememberwho. Firs of all..  I am unsatisfied with the brakes. They become beter after a few miles, but still I am not really confident, they will be enough for me. They stop the car, but It takes 2 Arnies to block the wheels. Then It is really thirsty...  I have calculated 30 liters without any pedal to the metal. And the worst of all: It is hard to keep on road at speeds above 70 km / hour. It is ok while accelerating, but goes left and right after I am finished with the accelerator.

I will visit a mechenics shop on tuesday.  Addiional news afterwards.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése